Over Ons

Ons bedrijf

Over Terre & Mer

Terre & Mer is een samensmelting van Egro Horecaspecialisten en visgroothandel PIER24. Wij zijn trotse leveranciers van vlees en vis aan de horeca, variërend van brasseries tot sterrenzaken door heel Nederland.

Aan het begin van de pandemie zijn we beiden online ons assortiment gaan aanbieden aan particulieren en sindsdien hebben we zoveel trouwe en tevreden online klanten gekregen, dat we het tijd vonden om een volgende stap te zetten.

Onder de naam Terre & Mer gaan we samen verder met de vertrouwde kwaliteitsproducten die de vaste klanten van ons gewend zijn. En de scherpe prijzen die daarbij horen. Op deze nieuwe site kan je nu nog eenvoudiger bestellen. Daarnaast gaan we je in de komende tijd ook meer informatie geven over hoe je onze producten makkelijk kan bereiden en hoe je ze aantrekkelijk kan presenteren om het ultieme ‘uit eten gevoel’ thuis te beleven. Ook hebben we meer kant en klare producten van topkwaliteit in ons assortiment opgenomen, voor de momenten waarop je weinig tijd hebt en toch gezond en lekker wilt eten.

Terre & Mer levert het beste vlees van het land en de mooiste vis uit de zee bij je thuis. We vinden het daarbij van belang dat onze producten van goede komaf zijn. Daarom kopen we in bij boeren die oog hebben voor het welzijn van hun vee en kiezen we op de visafslag voor vissers die verantwoord en duurzaam vissen.

Welkom bij Terre & Mer en alvast smakelijk eten voor straks.

Bart Jan Wijsman & Jacco de Haan

Geniet van onze jaren lange ervaring in het slagersvak

Onze visboer is bijna dagelijks op de visafslag in IJmuiden te vinden. En dat proef je!

Voor 15:00 besteld binnen twee werkdagen geleverd.

Onze producten worden zowel bevroren als vers geleverd.